De laagste prijzen,
gegarandeerd!

Elke dag, heel het jaar

 

ELECTROSTOCK, UW EERSTE KEUS HUISHOUD-
EN TELEVISIETOESTELLEN AAN DE LAAGSTE PRIJS
 

ElectroStock is in tegenstelling tot vele anderen geen grote keten. Gespecialiseerd in huishoudelektro en televisie, hebben we 3 winkels, in Aalst, Gent en Harelbeke.

Als totaal zelfstandig bedrijf wensen we ons vooral op de lokale markt te concentreren en hier de best mogelijke service te bieden. En dit doen we intussen al meer dan 25 jaar!

De filosofie van ElectroStock is eenvoudig: de beste merken aan de laagste prijzen, het hele jaar door. We slagen er in om goedkoper te zijn dan onze concurrentie, vooral door de eenvoudige en goedkope inrichting van onze winkels. Bij ons dus geen overbodige luxe maar wel dezelfde merken met dezelfde garantievoorwaarden dan elders, en enkel 1ste keus. Met als enige verschil dat we goedkoper zijn en dat bewijzen we met onze laagste prijs garantie. Daarnaast bieden we doorlopend een budgetvriendelijk gamma aan waar de verhouding prijs/kwaliteit voorop staat.     

Al onze toestellen zijn bovendien op voorraad en direct beschikbaar. Geen dagen wachten, u kunt uw toestel direct meenemen. Indien u toch liever heeft dat we uw toestel komen leveren kan dit optioneel. U betaalt dus enkel voor de service die u zelf nodig hebt, en steeds goedkoper dan elders!