Zoals verschenen in

Electrostock, uw eerste keus huishoud-
en televisietoestellen aan de laagste prijs

Als internationale groothandel in huishoud- en televisietoestellen bevoorraadt ElectroStock sinds jaar en dag de grootste retailers in Europa, zoals Carrefour en Auchan in Frankrijk en Tesco in het Verenigd Koninkrijk. In BelgiŽ hebben we geopteerd voor een origineel concept: de verkoop van huishoud- en tv toestellen rechtstreeks van groothandel naar eindgebruiker en dit aan de laagste prijs, en direct beschikbaar.
Om de Belgische markt te bedienen heeft Electrostock 5 jaar geleden besloten een

winkelketen op te richten. Op dit moment hebben we reeds 4 winkels, namelijk Aalst, Harelbeke, Ronse en Ukkel, en binnenkort openen we nog tweede winkel in Brussel en onze eerste winkel in Gent.
De filosofie van ElectroStock is eenvoudig: de beste merken aan de laagste prijzen, het hele jaar door. We slagen er in om goedkoper te zijn dan onze concurrentie omdat we in grote hoeveelheden kunnen aankopen via onze groothandel, en door de eenvoudige en goedkope inrichting van onze winkels.
Al de toestellen die we aanbieden zijn op voorraad en direct beschikbaar. Geen dagen wachten, u kunt uw toestel direct meenemen. Indien u toch liever heeft dat ons team van specialisten uw toestel komt leveren en/of plaatsen, kan dit optioneel. Onze keukenbouwers plaatsen ook alle toestellen volgens de regels van de kunst! U betaalt dus enkel voor de service die u zelf nodig hebt.

Waarom is electrostock de
goedkoopste?

We krijgen regelmatig dezelfde vraag van onze klanten: Verkopen jullie eerste keus toestellen? Is er ook garantie? HET ANTWOORD IS KORT EN DUIDELIJK: Alle aangeboden toestellen zijn eerste keus, en de garantie is dezelfde als bij onze concurrenten, namelijk minimum 2 jaar!